Dizajn stočne hrane

Dizajn stočne hrane

Goveda pokazuju štandove građevinske konstrukcije Zaštitite svoju govedu od oštrih elemenata za poboljšanu efikasnost hrane i profitni potencijal. Monoslope govedine štale obezbeđuju sklonište za stoku od vremenskih ekstrema (hladno ili toplotno), a otvoreni bočni zidovi pružaju veliku ventilaciju. Čuvanje stoke ispod ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Goveda pokazuju dizajn zgrada

Zaštitite svoju govedu od oštrih elemenata za poboljšanu efikasnost hrane i profitni potencijal. Monoslope govedine štale obezbeđuju sklonište za stoku od vremenskih ekstrema (hladno ili toplotno), a otvoreni bočni zidovi pružaju veliku ventilaciju. Održavanje stoke pod zakletvom smanjuje stres životinja i poboljšava njihovo ukupno zdravlje i udobnost.

Goveda-Feed-Pad-Main (001) .jpg

Opis:

1. Velika brzina udara-24000 m3 / h.
2. Niska izlazna snaga Watts-400w.

3. Otporan na koroziju. Čelik pocinkovanog čelika za zaštitu vaše zgrade od korozije.

4. Konstantna ventilacija. Obezbeđivanje okruženja sa zdravim, svežim vazduhom za vašu stoku. Sa grebenim otvorom i nadstrešnicom, naše stočne zgrade obezbeđuju konstantno kretanje svežeg vazduha čak i kada uslovi nisu vjetrovi.

5. Otporan na vremenske prilike. Zgrade za tkanine izgrađene su da izdrže teške vremenske uslove, uključujući intenzivan vjetar, sneg i padavine.

6. Prostor između 40-300 cm (u odnosu na različitu veličinu i starost goveda)

Ulaz za hranu (001) .jpg

Rotati-Dairy-Feed-pad (001) .jpg

Uspravna kolona: Prečnik-60mm; Debljina-3mm.

Horizontalna traka; Prečnik-60mm; Thcikness-2.75mm.
Vratna šina: prečnik-42mm; Debljina-2.5mm.
Prosječna težina: 36kg / set; Prostor 1.2M / stoka; Veličina je podesiva

Kravasti dušek

Sastoji se od 4mm debljine gumene podloge na vrhu i sunđera sa designim 230kg / m3 tikikosom 3cm dole dole, unutrašnja je najlonska mrežica visokih čvrstoća, sigurna, protiv čekanja, čista, zdrava.


Hot Tags: dizajn stoke, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi