Hign Kvalitet brze montažne čelične konstrukcije Krava mlekare

Hign Kvalitet brze montažne čelične konstrukcije Krava mlekare

Čelična struktura Krava mlekara Farm Shed je novi tip sistema zgrade zgrade, koji se sastoji od glavnog čeličnog okvira povezanog od H-profila, Z-profila, U čeličnog elementa ili bilo kog drugog oblika proizvoda prema zahtjevima kupca, krova i zidovi koristeći različite panele ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Čelična struktura Krava mlekara Farm Shed je novi tip sistema zgrade zgrade, koji se sastoji od glavnog čeličnog okvira povezanog od H-profila, Z-profila, U čeličnog elementa ili bilo kog drugog oblika proizvoda prema zahtjevima kupca, krova i zidove koristeći razne panele i druge komponente kao što su prozori i vrata.

 

Krava Dairy Farm Shed


Krava mlekare
Mljekarica Shed


Hign Quality Prefabricated Cow Dairy Farm Shed:


Pouzdana struktura

Naša krava mlekare se špricala koristeći laki čelik i fleksibilnu strukturu. Oni su pouzdaniji i sigurniji, mogu učiniti da ispunjavaju kriterijume dizajna na osnovu zahtjeva za izgradnju


2. Jednostavno i brzo montiranje ili demontaža
Sve komponente prefabrikovane kuće su modularne proizvedene u fabrici. Nema potrebe za sečenjem ili varenjem na licu mesta. Može se montirati i demontirati jednostavnim alatima i više puta. Jedna jedinica od 18m² montažne kuće može se izgraditi za četiri sata za dva rada.


3. Fleksibilan dizajn
Vrata i prozori se mogu fiksirati u slučajnom položaju. Unutrašnja pregrada može biti postavljena u bilo koji položaj na poprečnom smjeru.


4. Dug vek trajanja
Sva laka čelična konstrukcija je obojena ili pocinkovana, visoko otporna na korozivnost. Može se koristiti više od 20 godina.


5. životna sredina

Prefabrikovana kuća je fabrički postavljena, ne bi proizvela građevinski otpad prilikom instalacije i rasklapanja.


6. Otporne vremenske prilike

Naša montažna kuća može odgovarati strogim vremenskim uslovima. Standardno opterećenje vetra je 100 km / h, opterećenje poda je 200 kg / m2, opterećenje krova je 30 kg / m2. Mi prihvatamo OEM dizajn.


Krava Dairy Farm Shed

Pakovanje i pilaštvo

Fiksno pakovanje, utovar, transport, istovar stvari koje trebaju pažnju:

 

(1) Veliki dizan mora biti osoba odgovorna za upotrebu uređaja, pogodna, striktno se pridržava

 

pravila podizanja, kako bi se spriječilo pojavljivanje vibracija, udara, deformacije ili oštećenja, pada u proces dizanja.

 

(2) U trenutku učitavanja, mora postojati poseban nadzor, proveriti broj automobila i pakovanje, nagomilati automobil nagore i povećati potrebnu opuštenu vezujuću komponentu, sprečiti gubitak.

 

(3) Ostanak je stabilan u transportnom procesu, vozilo u trenutku isporuke, na dugačkom, širokom, velikom transportu, mora biti obučen za pilote, pratiti osoblje odgovorno i oznaka je uređena na vozilu.

 

(4) Nema grube rukovanje, utovar i istovar rukovodstva osoblja, težine, veličine treba da budu upoznati sa komponentama, i proveriti konopac, obeležavanje, sprečavanje nesreća.

 

(5) Član na gradilištu, pravovremena organizacija istovara, zona za slaganje.

 

(6) Članci koji nosi kran guseničara treba obratiti pažnju na okolni teren, klima, sprečiti prevrtanje kranove gusenice i sudar u komponentama.


Krava Dairy Farm Shed

1. Stručnost: 36 godina proizvodnje: znamo kako pravilno raditi na svakom koraku proizvodnje.

2. Konkurentna cena: Proizvodimo sami sebi, što značajno smanjuje troškove

3. Tačnost: Imamo inženjerski tim od 20 ljudi i tim QC od 10 poeple, osiguravamo kvalitet naših proizvoda upravo ono što želite.

4. Materijali: Sva čelična konstrukcija je izrađena od visokokvalitetnih sirovina.

5. Produktivnost: Imamo tri proizvodne linije velikog obima, kako bismo garantovali da će sva narudžbina biti završena u zavisnosti od vremena.RFQ:


1. Vi proizvodite fabriku ili trgovačku kompaniju?
Mi smo fabrika za proizvodnju. I vi ste dobrodošli da nas posetite u bilo kom trenutku. Proces kontrole kvaliteta i tim za prodaju će vam pokazati našu profesionalnost. Takođe ćete dobiti najbolju i najkonkurentniju cijenu nakon posjete.

2. Da li je vaša konkurencija u poređenju sa drugim kompanijama?
Naši poslovni ciljevi su da daju najbolju cenu s istim kvalitetom i najboljim kvalitetom po istoj cijeni. Mi ćemo učiniti sve što možemo da smanjimo troškove i garantujemo da ćete dobiti najbolji proizvod koji ste platili.

3. Možete li poslati inženjere ili ceo tim da instaliraju moj projekat?
Datićemo detaljne montažne crteže i video snimke besplatno. Na zahtev možemo da pošaljemo inženjere kao direktora instalacije ili tima.


5. Da li nam nudite usluge projektovanja?
Da, mogli smo da dizajniramo kompletne crteže rješenja kao vaše zahtjeve. Koristeći AutoCAD, PKPM, MTS, 3D3S, Tarch, Tekla Structures (Xsteel) i sl.


6. Koje je vreme isporuke?
Vrijeme isporuke zavisi od količine narudžbe. Generalno, vrijeme isporuke do najbližeg pristaništa u Kini će biti 30 dana nakon prijema depozita.

7. Kako možete dobiti ponudu za svoje projekte?
Možete nas kontaktirati putem e-pošte, telefona, Alibaba TM, WhatsApp, Skypea, Vibera i tako dalje 24 * 7 i dobićete odgovor u roku od 8 sati.


LINGSHAN čelična konstrukcija

LINGSHAN čelična konstrukcija

lingshan čelična konstrukcija

 

 


Specifikacija čelične konstrukcije


Naziv artikla

Čelične konstrukcije čelični okvir piletine zgrade


Materijal

Stepen Q235, ekvivalentan ASTM A36.
Grade Q345, što odgovara ASTM A572.Dimenzija

Prema vašem zahtevu


Dizajn opterećenja

Sneg opterećenja: 20kg / m2,
Brzina vjetra: 36m / s,
Potres: Razred 7


Sekcija

H-sekcija, Z-sekcija i U-čelične komponente ili bilo koji drugi oblik proizvoda

prema zahtevima kupca


Boja

1. Primer boja jedan sloj 20-30 um

2. srednja boja dva sloja 40-60 um

3. Završiti boju jedan sloj 20-30 um

Aplikacija

Čelična radionica, magacin čelične konstrukcije, garaža i bilo koji drugi objekti čelične konstrukcijeCertifikat

ISO9001: 2008, pasoš za zavarivanje sa sertifikatom AWS, SGS, BV.


Prednost

100% Slobodan dizajn, brza i jednostavna instalacija i demontaža


Napomena: 1. Kustomizacija dostupna
2.Kada dugo želite, možemo vam dizajnirati i pružiti crteže.
3. Da bismo vam dali bolju ponudu i crteže, pls nam govori o dužini, širini, visini eave i lokalnom vremenu.Hot Tags: hign kvalitet brze montažne čelične konstrukcije krava mlekare farma šupa, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi