Novi dizajn peradi kokošinjac planove za prodaju

Novi dizajn peradi kokošinjac planove za prodaju građevinski peradi poljoprivredne zgrade iz Lingshan su izgrađeni Čelične rešetke i podržava. Peradi farma kuće su jasno pedalj strukture od strane zida na strani zida, dimenzije kuće farme peradi su obično 20-40 metara širine, dužine 100-200 metara...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Novi dizajn peradi kokošinjac planove za prodaju
Gradnja

zgrade farme peradi iz Lingshan su izgrađeni Čelične rešetke i podržava. Peradi farma kuće jasno pedalj strukture od strane zida na strani zida, dimenzije kuće farme peradi su obično 20-40 metara širok, 100-200 metara dugo s 8 metara visoke bočne stranice. Uzgoj skala je dvadeset tisuća na fifity tisuća.

124-1939-lg.jpg


Površinska obrada čelika farmu tovnih peradi:
Električni pocinčavanje (a. glatke površine i svijetle, cink premaza debljina: 25-35 g/m2, b.In u vlažnoj okolini, to je lako hrđa i ne utječe na korištenje, život pedalj: 8-10 godina) jer to je isplativa, nakon rđa ne utječe na korištenje, pa naširoko koristi.
Vruće cinčanje (1. površinska cink je više debele, može do oko 500g/m2, to je otpornost na koroziju visoka čvrstoća 2. površini imaju cinka čvor, vijek trajanja: 25 godina--čak i za duže vrijeme)

poultry_window-(5).jpg


Peradi zgradi krov i zid:
Većina kompletan kontrolirana peradi farme su konstruirani s sendvič panel stijena umjesto da otvorene strane sa zavjese. Ovo pruža bolju izolaciju. Korištenje sendvič panel stijena daje glatku površinu u odnosu na otvaranje strane zidova sa postovima. Time se poboljšava brzina zraka tijekom ventilacije tunela koji će povećati rashladni ptice pored zida.

124-1936-lg.jpg


Glavne Značajke kuće farme peradi
a. visoka čistoća
b. pogodan za prikupljanje jaja i smanjenje stope lom jaje.
c. Easy kontrolu parazitskih bolesti voli infestacija glista.
d. spremanje rada rada, kaveze može biti opremljen s automatskog sustava hranjenja, automatsko gnoja uklanjanje sustava i automatsko vodoopskrbnog sustava.
ZA VIŠE INFORMACIJA, DOBRODOŠLI DA NAS KONTAKTIRATE BEZ OBZIRA TE IMATI CRTEŽ ILI NE!


Hot Tags: novi dizajn peradi kokošinjac planove za prodaju, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi