Zgrada košarkaškog suda

Zgrada košarkaškog suda

Zgrada košarkaškog dvorana Uvod U privatne vlasnike, sportske klubove, škole, kampove za mlade i organizacije izgradili su brojne rekreativne zgrade. Zatvoreni košarkaški dvor može dati ogromnu priliku i duh zajedničkim centrima, sportskim klubovima, školama i ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zgrada košarkaškog dvora

Uvod

Postoje brojne rekreativne zgrade koje grade privatni vlasnici, sportski klubovi, škole, kampovi za mlade i organizacije. Zatvoreni košarkaški dvor može dati ogromnu priliku i duh zajedničkim centrima, sportskim klubovima, školama i korporacijama.

Prednosti:

1. Povećajte prostor
Jedna od najboljih karakteristika sportske dvorane je da se mogu izvoditi bez unutrašnjih kolona koje bi mogle da zauzmu dragoceni prostor ili da ometaju unutrašnje poslovanje.

1 (3) (001)

2. Prihvatljivo za proširenje

Sa laganom sportskom dvoranom, ovo može zapravo biti vrlo jednostavan proces. Ako je originalna zgrada pravilno postavljena i dobro održavana.

3.jpg

3. Snažna / izdržljiva

Sadrži teške predmete ili tešku mašineriju koja ukoliko se nepravilno mogu uzrokovati značajna strukturna oštećenja. Čelična sportska dvorana je u stanju da izdrži ovu vrstu štete od udara.

4. Otporan na Elemente

Dostupan za rukovanje širokim spektrom okoliša i klime. Izuzetno otporan na vatru čini ih najpogodnijim za sportsku dvoranu velikog kapaciteta. Pored toga, oni su takođe uzemljene zgrade, a ako ih udari munje, mogu sigurno da rasturaju punjenje u zemlju.

5. Energetski efikasno

Metal može odražavati toplotu, čineći zgrade manje tople u vrućim, sunčanim mesecima. Dodavanje hemikalija dizajniranih da reflektuje infracrvene talasne dužine i ostane hladnije, što se može dodati metalnoj boji.

Upotreba:

Skala upotrebe obuhvata veliku radionicu, skladište, supermarkete, centre za zabavu i garažu modularne čelične konstrukcije.


Hot Tags: zgrada košarkaškog suda, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi