Troškovi izgradnje hladnog skladišta

Troškovi izgradnje hladnog skladišta

Hladnjač za čeličnu konstrukciju zasnovana je na čeličnoj konstrukciji i dopunjena je toplotnom izolacijom, gornjim poklopcem i donjim okvirom kako bi se postigli zahtevi za toplotnom izolacijom, vlagom i smanjenjem temperature.

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Troškovi izgradnje hladnog skladišta

Hladnjač za čeličnu konstrukciju zasnovana je na čeličnoj konstrukciji i dopunjena je toplotnom izolacijom, gornjim poklopcem i donjim okvirom kako bi se postigli zahtevi za toplotnom izolacijom, vlagom i smanjenjem temperature. Izrađena hladnjača izolacija se uglavnom sastoji od izolovanih zidnih panela (zidova), krovnih panela (patio panela), podnih panela i podnih ploča i baza. Sastavljene su i fiksirane posebnom strukturom ženskih kukica, što je dovoljno da se obezbedi dobra separacija i vruć vazduh u hladnom skladištu.

718954.1.jpg (001)

Oblast hladnog skladištenja:

1. Sveže držanje hladnjaka od 1.0-5 ℃ je uglavnom pogodno za: voće, povrće, mlečne proizvode, jaja, lekove itd.

2. -18 ℃ ~ -25 ℃ hladno skladište niske temperature je uglavnom pogodno za: meso, vodene proizvode, voće i drugo video hlađenje.

3.-45 ℃ ispod hladnog skladišta ultra niske temperature je uglavnom pogodna za: medicinsko očuvanje semena, plazme, bioloških ćelija i očuvanje posebnih sastojaka.Hot Tags: troškovi izgradnje hladnjače, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi