Soba male hladnjače i komercijalne smrznute skladišta troškova projekta

Male hladnjače sobu i komercijalne smrznute skladišta projekt koštati hladnjače za voće i povrće, njezin princip rada je da inhibira aktivnost mikroba i enzima, zatim trošili vrijeme čuvanja voća i povrća. To je osnovna komponenta sustava: rashladni sustav; Električni...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Soba male hladnjače i komercijalne smrznute skladišta troškova projekta
Hladnjače za voće i povrće, njezin princip rada je da inhibira aktivnost mikroba i enzima, zatim trošili vrijeme čuvanja voća i povrća.
To je osnovna komponenta sustava: rashladni sustav; Električni upravljački uređaj; Imaju određene toplinske izolacije performanse u hladnjaku skladišta; Konjunktiv zgrada, itd.

  

 

Princip Čelične konstrukcije u hladnjaku skladišta
U hladnjaku skladišta tehnologija je glavni način moderne voća i povrća niska temperatura očuvanja. Najbolje očuvanje temperature je od 0℃ do 15℃.
Gradnja hladnjače skladišta može smanjiti stopa incidencije patogenih bakterija i raspadanja voća, još uvijek možete usporiti proces voće disanje metabolizam, tako da se spriječi propadanje, produžiti za pohranu svrhe.
Nastanak moderne rashladni strojevi, čine brzog smrzavanja očuvanje tehnologije može biti u kasnije, uvelike poboljšana kvaliteta svježeg voća i povrća prtljage.
Ima određene toplinske izolacije performanse skladišta, mjesto pohrane svježim poljoprivrednim proizvodima, njegova svrha je da održi stabilnost niske temperature okoline, izolacije odluke kao obično.
Skladišta struktura dobre toplinske izolacije, može maksimalno ograničenje držati hladan rashladna oprema proizvodnje u rolls (propušta manje, s druge strane, što je više moguće smanjiti toplinu do kuće role u biblioteci, to je također hladnjače sa obični stanovanja glavne razlike.


Hot Tags: male hladnjače sobu i komercijalne smrznute skladišta projekt koštati, Kina Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi