Čelične konstrukcije Skladište hladnjača

Čelične konstrukcije Skladište hladnjača

Čelična struktura čelične konstrukcije hladnjača hladnjača se koristi za preradu i skladištenje poljoprivrednih i stočnih proizvoda. Objekti za hlađenje stvaraju odgovarajuću vlažnost i niske temperature u hladnoj sobi. Hladnjača je zapravo niska temperatura u kombinaciji sa hladnim vazduhom ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Čelična struktura hladnjača skladište

Hladna soba se koristi za preradu i skladištenje poljoprivrednih i stočnih proizvoda. Objekti za hlađenje stvaraju odgovarajuću vlažnost i niske temperature u hladnoj sobi.

Hladnjača je zapravo niska temperatura u kombinaciji sa opremom za hladni zrak, hladnjača je takođe oprema za hlađenje u poređenju sa frižiderom, područje hlađenja je mnogo veće, ali imaju isti princip hlađenja. Glavne vrste mesa: svinjetina, jagnjetina, riba, govedina, patka, kuvano meso, piletina, meso pasa, morski plodovi i tako dalje. Temperatura zamrzavanja hladnog skladišta mesa je minus 18 ° C - minus 23 ° C. Nekoliko mesa u frižideru treba 30 ℃ ispod nule ili čak niže temperature, kao što je tuna hladnjak treba da postigne temperaturu od 60 ℃ ispod nule.

1 (11)

Prednosti:

Dobra toplotna izolacija

Otpornost na koroziju, Dug vek trajanja

Jednostavna instalacija, ušteda vremena

1 (9)Hot Tags: čelična konstrukcija hladnjača, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi