Čelične konstrukcije u hladnjaku skladišta

Čelične konstrukcije u hladnjaku skladišta

Čelične konstrukcije u hladnjaku skladište je trenutno jedan od više popularan hladnjače izgradnje zgrade na tržištu. Nego može biti upotrijebljen za hladno skladištenje voća, povrća, mesa, hrani, farmaceutskim proizvodima, itd...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Čelične konstrukcije u hladnjaku skladišta


Čelične konstrukcije u hladnjaku skladište je trenutno jedan od više popularan hladnjače izgradnje zgrade na tržištu. Nego može biti upotrijebljen za hladno skladištenje voća, povrća, mesa, hrani, farmaceutskim proizvodima, itd...

Čelične konstrukcije bolje mogu udovoljiti zahtjevima fleksibilne odvajanja na prostoru hladnjače od tradicionalne strukture cigla-beton. To može povećati stope iskorištenja područje smanjenjem presjeka površine stupac i pomoću svjetlosti zidne ploče i učinkovito korištenje prostor u hladnom skladištu može se povećati za oko 6%.

U smislu ušteda energije utjecaj, čelična konstrukcija usvaja lagan i ušteda energije standardizirani u obliku C čelik, trg čeličnih i sendvič panela, i njegove izvedbe toplinske izolacije i seizmičke otpornosti su bolji. Osim toga, ima prednosti lagani, visoke gradnje brzine, visoke ekološke oporavak stopa i fleksibilnosti.

$]DBEIS7ZJTSH$(%)MFC25D.jpg  }IW[_84W8@O%XJ7F2E3B3NA.jpg


Prema temperatura skladištenja, hladnjače mogu podijeliti na:

Skladišta svježe prtljage: temperatura skladištenja je obično 0 ℃ ~ 5 ℃. Uglavnom se koristi za očuvanje svježe meso, mliječni proizvodi, svježa jaja, voća i povrća, tako da hrana je niža temperatura okoliša, a temperatura je niža od 0℃. U ovom okruženju, hrana može biti kao svježe kao i moguće.


Hladno skladištenje skladište: temperatura skladištenja je obično - 15℃ ~-18 ℃. Uglavnom se koristi za hlađenje hrane. Neke namirnice se stavljaju u hladnjače s vremena na vrijeme, i neke druge namirnice su uzeti iz hladnjače s vremena na vrijeme. Nema specifične potražnje za rashladne vrijeme hrane, a temperatura skladištenja je zadržao u - 15℃ ~-18 ℃.


Quick-freezing skladišta: temperatura skladištenja je obično ispod-30 ℃. Uglavnom se koristi za brzo zamrzavanje hrane, kao što su smrznuli na brzinu meso, smrznuli na brzinu knedle, smrznuli na brzinu povrće, itd., a potražnja je brzo zamrznuta u ograničenom vremenu.


Niske temperature u hladnjaku skladišta: temperatura skladištenja je obično - 22℃ ~-25℃. Služi za sladoled i morske hrane skladištiti na-25 ℃, tako da to neće pogoršati. Ako je sladoled manje od-25 ° C kada pohranjeni, njegov miris će nestati i okus morskih plodova će biti još gore.

1}5_@CVDO(YD]NOG@B(N[$6.jpg  7XCC@FGW~8LYGMW7(V9QEK9.jpg

Troškova utjecajni faktori:

1. u području gdje je izgrađen skladište hladnjače, klima i temperatura i vlažnost područja će imati uticaj na izbor hladno spremište opreme. Regionalnih razloga može također rezultirati logističkih troškova za transport opreme.

2. debljina ploča hladnjače i debljina ploča hladnjače određuju snagu očuvanja topline. Ako izolacija učinak nije dobar, kasnije koristi cijene će biti visoke.

3. različite vrste Rashladna oprema su odabrali drugačije. Općenito, veći hladnjače kapaciteta, veće ukupne izgradnje troškove hladnjače.

4. rashladne opreme brand ima odnos. Različite rashladne opreme marke određuju kvalitetu hladnjače. Haoshuang hlađenje dizajn općenito bira velike međunarodne marke Rashladna oprema.

5. različite hladnog pretincima će rezultirati u različite hladnjače troškove istog kapaciteta. Zato broj odjeljaka utječe na hladnjače rashladne opreme i panela hladnjače.

6. neka u hladnjaku skladišta s posebnim potrebama, kao što su zamrzavanje, quick-freezing, i klima uređaj, itd., treba biti opremljena prema stvarnim uvjetima proizvodnje i nabave.


Hot Tags: Čelične konstrukcije u hladnjaku skladišta, Kine, proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi