Montažom čelika zrakoplov Hangar zgrada dizajn

Dizajna prefab čelika zrakoplova hangara zgrade opisi montažni inženjering izgradnju (PEB) koncept je bio vrlo popularan i dobro ustrojen u Aziji, Australiji i trenutno širi diljem svijeta. PEB sasvim idealna je za izgradnju u udaljenim & brdovita područja zbog svoje niske...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opisi dizajna prefab čelika zrakoplova hangara zgrade
Montažni inženjering izgradnju (PEB) koncept je bio vrlo popularan i dobro ustrojen u Aziji, Australiji i trenutno širi diljem svijeta. PEB je sasvim Idealna za gradnju u udaljenim & brdovita područja zbog svoje niske cijene i brzu instalaciju. PEB je koncept je djelovao kao katalizator u razvoju infrastrukture u zemlji. Jednoslojni kuće za stambene namjene Minimalno vremena za gradnju i može biti izgrađen u bilo kojem području geografske lokacije kaže ekstremno vruće, ekstremno niskim temperaturama, više padalina područja, običan zemljišta i ozbiljne seizmičke zone itd. Čelika zrakoplova hangari kruti okvir obuhvaća izgrađeno članova sa konusni ili ravno Stupovima i sužava rogova. Okvir je podigao nalijeganje završne ploče priključni dijelovi.

  1 (3)(001).jpg

  1 (5)(001).jpg

 

Prednosti zrakoplova vješalica
1. prikladan za izmjenu i sastaviti

Kvalitetan zrakoplov hangar iskoristivi prostor na same zgrade, povećati udaljenost stupaca i pružiti puno više prostora. Također je dostupan za dodavanje kata i ponovno izgraditi.
2. koristiti novi materijal za poboljšanje kvaliteta objekta
Koristiti krovni prozor odbora da se sunčevoj svjetlosti i imaju dobra klima-razmjena.
3. Environental
Zrakoplov hangar zgrada mogla biti premještena za nekoliko puta s utikačem i vijak i sav materijal može se reciklirati bez rubbishes.

 

Aplikacija
Unaprijed projektirana Građevinska sistemi naći primarni program izgradnje hangara Čelične konstrukcije zrakoplova. Ostvarena fokus također Pomaknut za pokrivanje Ruralnih područja kao i gradsko područje pojedinačnih stambenih projekata, farma kuće i komercijalne projekte.

 

Primjena hangara također uključuje Slijedeće:
1. to je proizveden na zahtjev krajnjeg korisnika u tvornici i na mjestu, okupi što spasiti puno vremena.
2. idealan je za radionice, skladišta, unutarnji stadionima, parkirališta, školama i vanjski stadionima s nadstrešnice gdje su srednji stupci koje treba izbjegavati.
3. to je također idealno za Show sobe, uredske komplekse, poslovni kompleksi & supermarketa.
4. it je idealan za gradnju u gradskom području gdje zemljišta cijena je prilično visoka.
6. idealna je za zgrade koje su potrebne da se ponovno nalazi na drugim mjestima.
7. idealna je za zgrade koje su brzo izgrađen.
8. idealan je za kuću koje moraju se proširiti u budućnosti.Hot Tags: prefab čelika zrakoplova hangara zgrada dizajn, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi