Čelični mini skladišni sklad Mali objekti

Čelični mini skladišni magacin male zgrade Opšte informacije od čelika Mini skladišne zgrade ASTM standardne mini skladišne zgrade je tipičan gradjevinski sistem. Njegova gornja struktura sastoji se od čelika od parapeta, oluka, krovne konstrukcije, čeličnog rama i zida, itd. Ova vrsta zgrade ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Čelični mini skladišni magacin male zgrade
Opšte informacije o čeličnim mini skladišnim objektima
ASTM standardne mini skladišne zgrade je tipičan sistem izgradnje. Njegova gornja struktura sastoji se od čelika od parapeta, oluka, krovne cijevi, čeličnog rama i zida, itd. Ova vrsta zgrade nudi niz prednosti.
1. Ovaj proizvod je mala težina i njen čelični volumen nosive strukture je u rasponu od 20 kg do 50 kg po kvadratnom metru. Njegova mrtva težina kreće se od 1/20 do 1/3 armirane betonske konstrukcije. Stoga ova struktura u velikoj mjeri smanjuje štetu od zemljotresa i smanjuje troškove osnivanja.
2. Dolazi sa kraćim periodom izgradnje i visokim ekonomskim koristima.
3. Raspored kolona je prilično fleksibilan.

Izvanredne karakteristike mini skladišta
A. Stabilno i zemljotresno dokazivanje
Lakirani ili galvanizirani čelični kobil sa građevinskom pločom je glavni nosač. Sistem izgradnje poseduje stabilniju celovitost i lagano mrtvo opterećenje, što omogućava sprječavanje zemljotresa od 9 magnitude i uragana brzinom od 250 km / h.
B. Industrijska proizvodnja
Količina čeličnog okvira za skladištenje mini skladišta mogla bi se izračunati pomoću CAD crtanja i proizvodnja će strogo nositi inženjerske crteže. Sve veličine će biti u potpunosti prilagođene specifikaciji.
C. Fleksibilna divizija prostora i veća upotreba prostora
Razmak garantovanog mini skladišta bi mogao da dostigne 6-15 metara, što klijentu čini mnogo više slobodnog prostora. Kako je zid mini skladišta dva puta deblji od obične zgrade od cigle ili betona, procenat dostupne korisne površine bi mogao da dostigne 92%, što je za 7% -10% veće od tradicionalne gradnje.

Naša usluga za Mini skladište
Mi se pridržavamo principa "Customer first, integritet", koji je odlučan da preduzeće "prvoklasnog menadžmenta, prvoklasne koristi, prvoklasne usluge" savremenog preduzeća.
1. Na bilo koji upit će se odgovoriti u roku od 24 sata.
2. Profesionalni proizvođač, dobrodošli na našu web stranicu.
3. Visok kvalitet, moderan dizajn, razumna i konkurentna cena, brzo vreme isporuke.
4. Posle prodaje
1) svi proizvodi će biti strogi inspekcijski pregled pre pakovanja.
2) svi proizvodi će biti upakovani prije isporuke.


Hot Tags: čelika mini skladištenje malih zgrada, Kine, proizvođača, dobavljača, fabrike, cene, napravljene u Kini

Upit

Srodni proizvodi