Montažom metalne garaže zgrade Setove

Prefab metalne garaže zgrade setove metalne garaže se sastoji od organizirane kombinacija konstrukcijskog čelika članovi dizajniran za nošenje tereta i osigurati odgovarajuću Krutost. Članovi prefab garaža kompleti su napravljeni od čelika i spojena su zavarivanje, zakivanje ili nalijeganje. Ove strukture su...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prefab metalne garaže zgrade setove
Metalne garaže je napravljen od organizirane kombinacija konstrukcijskog čelika članovi dizajniran za nošenje tereta i osigurati odgovarajuću Krutost. Članovi prefab garaža kompleti su napravljeni od čelika i spojena su zavarivanje, zakivanje ili nalijeganje. Ove strukture su pouzdani i zahtijevaju manje materijala nego druge vrste konstrukcija zbog visoke čvrstoće čelika koji se odlikuju raznolikost njihove oblike i njihove arhitektonske ekspresivnost.

steel-garages-main.jpg


Karakteristike:
1. ušteda troškova: biti jeftin za proizvodnju, zahtijeva manje održavanja nego druge tradicionalne građevinske metode. Osim toga, 98% svih Čelične konstrukcije mogu se reciklirati u nove Čelične proizvode bez smanjenja fizičkih svojstava.
2. brza montaža: garaža zgrada kompleti mogu biti podignut brzo. Točnost čeličnih komponenti ubrzava proces i omogućava praćenje softver za upravljanje završiti što prije.
3. zdravlje i sigurnost: metalni prefab garaža je proizveden u tvornici i brza montaža na gradilištu osoblje, izrada Čelične konstrukcije sef. Istraživanja industrije konzistentno pokazuju da je Čelična konstrukcija najsigurnije rješenje. Postoji vrlo malo buke i prašine u procesu metalne garaže zgrade erekcija jer članovi Čelične proizveden u tvornici.
4. fleksibilnost: Možete promijeniti u budućnosti za nove aplikacije, uvjetima opterećenja, okomitog proširenja i promjene u željama vlasnika na način koji drugi uokvirivanje sustavi ne mogu ostvariti.

 

Pakiranje detalja (HQ, OT ili skupno pakiranje):
1. Čelične konstrukcije komponente će biti akt ambalaža uz pravilnu zaštitu.
2. sendvič panela će biti prekriven plastične folije.
3. vijci i ostala oprema će biti učitani u drvene kutije.
Dostava detalj: Dostavljaju u 30 dana nakon uplate.


Hot Tags: prefab metalne garaže zgrade setove, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi