Čelik struktura metala biljka zgrada Setove za prodaju

Čelična struktura metalnih postrojenja zgrade setove za prodaju proizvodnje opis od čelika zgrade biljka zgrada je vrsta PEB Čelične konstrukcije. Njegova glavna značajka su jednostavna instalacija, isplativo, ekološki, energije i izdržljivosti. Naslikao izgradnju dizajn zajednička postrojenja...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Čelična konstrukcija metalnih postrojenja zgrade setove za prodaju
Opis proizvodnje čelika postrojenja građevine

Biljka zgrada je vrsta PEB Čelične konstrukcije. Njegova glavna značajka su jednostavna instalacija, isplativo, ekološki, energije i izdržljivosti.

  20 (3)_副本(001).jpg

  SDC13488_副本(001).jpg


Naslikao biljka zgrada dizajn zajedničke Norme su kako slijedi:
"Čelične dizajn koda" (GB50017-2003)
"Hladno-oblikovan Čelične konstrukcije tehničke specifikacije" (GB50018-2002)
"Izgradnja kvaliteta prihvaćanja čelik" (GB50205-2001)
"Tehničke specifikacije za Zavarene Čelične konstrukcije" (JGJ81 2002, J218 2002)
"Tehničke specifikacije za Čelične konstrukcije visokih zgrada" (JGJ99-98)

SDC13486(001).jpg


Glavna služba za Čelične konstrukcije postrojenja
Nakon godina istraživanja, prakse i poboljšanje, izgradili smo standardni postupak za Čelične konstrukcije postrojenja kako slijedi:
1. recite nam vaš zahtjev u detalje. To je vrlo važno da se pripremi za rad stroja. Ali ako imate svoj vlastiti plan na izgradnju isplativo postrojenja, to će uštedjeti puno vremena dati cijenu.
2. sljedeći posao pripadaju inženjer. Nakon što je zahtjev potvrđen, inženjer će početi imati dizajn crteža. Rutinski softver su "3D3S" i "PKPM". Inženjer analiza sve detalje i napraviti strukturu crteže i izračunati cijeli materijal jednu stavku popisa po stavkama. Zatim, potpuni materijalni popis za ovu zgradu se stavlja naprijed. Će ispuniti cijena prema specifikaciji i količina. Citat list je završio.
3. nakon pregovora i potpisivanja ugovora, mi ćemo raditi dućan crtanja da bi svaku komponentu efikasno i precizno. Ovaj rad nije samo korist za buduću proizvodnju precizne ali i izbjegavanje sudara komponenta tijekom okuplja rade na mjestu. Onda to ide u kupovinu i proizvodnje priprema procesa.
4. što će proizvesti sve komponente prema trgovina crteži i zahtjev klijenta kako bi se osiguralo isporuku na temelju ugovora.
5. inženjer će napraviti skup instalacija crteži nakon što je roba otpremljena. Ako kupac ima dodatni zahtjev, kaže inženjer je monitor rad, također šaljemo jedan ili dva inženjera kako bi se željeznički radnici i nadzirati cijeli prije inženjer čelik struktura instalacije za klijenta.


Upit

Srodni proizvodi