2017 Kina Čelične konstrukcije vijesti industrije posavjetovati s Lječnikom

- Mar 05, 2018 -

1. na 5 Rujan 2017, u "CPC centralnog komiteta i državnog Vijeća vodilja mišljenja o Provedbi aktivnosti za poboljšanje kvalitete"iznijela da je potrebno cjelovito poboljšati kvalitetu proizvoda, inženjering i usluge, unaprijediti kvaliteta građevinskih projekata, snažno razvijati montažnih objekata i poboljšati kvalitetu gradnje i skupština dijelova i komponenti kvalitete i sigurnosti izvedbe.


2 . Ministarstvo za stambena pitanja i urbanih i Ruralnih razvoja zahtijeva da do 2020., udio montažnih objekata u u cijeloj zemljiNova gradnja će doći do više od 15%, od kojih ključna područja će biti više od 20%, područje će biti više od 15% i područje potaknuti više od 10%.


steel structure

3.Na 10 siječanj 2017, Ministarstvo za stambena pitanja i Urban Ruralnog razvoja koje je donijela tri nacionalne standarde, tehničke standarde za skupi strukture drva, tehničkim standardima za skupi Čelične konstrukcije i tehničkih standarda za Sastavljeni Betonskih konstrukcija od 2017 na 1 siječnja.


4 ."Steel Kućište tehnički standardi" kroz stručni pregled. Čelična konstrukcija s lagani, visoka čvrstoća, dobra duktilnost, precizna tehnologija, visok stupanj standardizacije, seizmičke izvedbe, materijali se mogu reciklirati i mnoge druge prednosti. Za dugo vrijeme, Čelične konstrukcije su korišteni u velikim javnim objektima kao što su stadioni, aerodrom terminali i high-speed željezničke stanice. U ovom trenutku, stanovanje kao posebna roba, građevinski praktikanti imaju odgovornost i obavezu da običnim ljudima pružiti sveobuhvatan i ekonomičan, najsigurniji doma, kako bi se smanjili gubitke uzrokovane katastrofe ljudima je život i nekretnine.steel structure


5 . CCT Čelične konstrukcije otvorene Kine građevinski čelik struktura muzej otvoren.Muzej Čelične konstrukcije je prvi i jedini muzej u Kini fokusira na Čelične građevine i most Čelične konstrukcije. Uzimanje povijesti i znanosti i tehnologije kao njegov prikaz princip, muzej prikuplja informacije na objekti, modeli, slike, tekstovi i multimedija, izložbi, istraživanje, obrazovanje i razmjene, integrirajući popularizaciju znanosti, academicity, ideju i sudjelovanje u cilju da publika razumjeti povijest svjetskih Čelične konstrukcije, istražite uspon Kine Čelične konstrukcije i Čelične konstrukcije ritam civilizacije je važan temelj za izgradnju popularna znanost i važna platforma za znanstvena i tehnološka razmjena.


6.Kolovoz 1955, nakon prelaskom iz u odjel za Graditeljstvo na Tongji University, Shen Zuyan ostao poučavati i započeo karijeru 62 godine učenja i istraživanja. Shen Zuyan stalno proučavanje nastavnih metoda, aktivno zalaže za civilno Inženjerstvo nastave reformi i prakse, je osvojio osam nacionalnih nastave postignuće nagrade i devet provincijal i ministarske naučiti postignuće nagrade i nagrada iz udžbenika. U 2006, Shen Zuoyan nagradu drugog nacionalnih visokoškolskih nastavnika.

steel structure professor


Shen Zuyan, koji je prešao u znanstvena istraživanja na području Čelične konstrukcije za dugo vremena, je napravio izvanredna dostignuća u akademska istraživanja i inženjerskoj praksi visokouzlazni zgrade Čelične konstrukcije i velikih raspona konstrukcije i je pružio iznimna postignuća u velikim projektima kao što su Oriental Pearl TV Tower, Shanghai Pudong International Airport Terminal i Narodno kazalište Grand izgradnju ključne tehničke podrške.

http://www.cnlstj.comProfesionalni Kina Čelične konstrukcije proizvođač.Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Nisko trošak prilagođeno montažom čelika okvira skladišta zgrade
  • Prijenosni Metal prtljage zgrade na prodaju
  • Planira Jarčevu kuću štalu i ovce baca na prodaju
  • Kongresni centar i Izložbeni prostor galeriju izložba dvorana
  • Nisko trošak košarka sud Metal gradnje na prodaju
  • Galvanizirana čelična konstrukcija za prodaju