Napomene o izgradnji čelične konstrukcije dodavanja sloja

- Aug 14, 2017 -

1. Da bi se osigurala sigurnost građevinskog osoblja, pristup čeličnoj strukturi osoblja na gradilištu treba da nosi dobar sigurnosni kaciga, u čoveku Spider-Man, istovremeno nosi dobar sigurnosni kaciga, ali isto tako treba da nosi niz drugih srodnih sigurnosnih uređaja, uključujući sigurnosne pojaseve i tako dalje, zabranjuju rane alate za bacanje visokih visina, trebaju biti svi alati stavljeni i vrećica za alate u bilo koje vrijeme fiksno dobro.

2. Kada se čeličnoj konstrukciji doda na svaki sloj, ne može se izbjeći, potrebno je koristiti kran za obavljanje radnje, građevinsko osoblje mora biti u strogoj saglasnosti sa normalnim aranžmanom radnog toka, pod komandom stručnjaka osoblje da izvrši rad dizalice, pre zvaničnog starta, potrebu za njenom obujmom, konopci za obavljanje sveobuhvatnog pregleda, sa kvalitetom

Organizacija za kontrolu bezbednosti na terenu, u bilo kom trenutku, bilo gde na gradilištu lokacije i napredovanju za pregled, zbog sigurnosti veće veze je potreba za strogim proverama, blagovremenom otkrivanju skrivenih opasnosti i za rešavanje svih mogućih nesreća .


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Čelik struktura metala biljka zgrada Setove za prodaju
  • Soba male hladnjače i komercijalne smrznute skladišta troškova projekta
  • Peradi farma Brojlera piletina kuća projekta i izgradnje
  • Goveda pokazuju štali nacrtima zgrada planira
  • Jeftini montažom Metal strukturu zgrade na prodaju
  • Čelična konstrukcija metalnih zraka za prodaju