Kako ispravno razlikovati kvalitetu boje čeličnih ploča?

- Aug 06, 2018 -

Boja čeličnih ploča se odnosi na boju obložena Čelična ploča, i boju obložena Čelična ploča je Čelična ploča sa organskih prevlaka. Boja čelične ploče se dijele na jednom brodu, boja čelika kompozitni odbora, Kat odbora i tako dalje. Naširoko koristi u velike javne zgrade, javne zgrade, mobilne ploče, i integrirati zidova i krovova.


1: promatrati debljina podloge a debljina filma

 

Boje čeličnih ploča sastoji se od supstrat i obojene peritoneum ili oplata. Moramo prvo uzeti u obzir debljina podloge i peritonealne premaz. Bolje boje čeličnih ploča supstrat je 0.02 ~ 0,05 mm, a debljina premaz ili premaz je često samo 0,15 mm ili manje. Debljina podloge je važno jer to utječe na korištenje vremena boje čeličnih ploča. Neki proizvođači boja čeličnih ploča cesto ruke i noge na podlogu i boje čelika premaz ili premaz. Smanjenje debljine podloge, ali povećati debljinu peritoneum smanjiti proizvodni troškovi boje čeličnih ploča, što Uvelike smanjuje korištenje boja čelične ploče. Život je gore.

 

2: promatrati rubu vanjskog curenje boje čeličnih ploča

 

Kad dobiju malo boje čeličnih ploča, prvo obratiti pažnju da li izloženi čeličnih ploča, kao što su sekcije, je kristaliziran i dobro, da li je sivo, tamno i nečistoća. Ako je rez površina kristalni i fine, the kvaliteta je superioran.

 

3: Slušajte zvuk

 

Ako koristite prst ili tvrde predmete za štrajk boje čeličnih ploča, ako materijal boje čeličnih ploča je loša, zvuk koji se emitira je dosadno, metalni zvuk nije očita i metalni zvuk materijal sa kvalitetna je relativno glasan i hrskav.

 

4: provjeriti certifikat kvalitete boje čeličnih ploča

 

Postoji test standard za odgovarajući odjel? Ako je moguće, pokušajte ići na proizvođača boje čeličnih ploča za posjete. Vidi okruženje poduzeća, da li je formalno. Raspitajte se o ugledu ove kompanije na tržištu.

 

5: Pogledajte cijenu

 

Sve je novčić. Kada usporedimo kvalitetu boja čelične ploče, cijena je jedna strana, ali ne plaćaju previše pozornosti na cijenu. Ako cijena boje čeličnih ploča je mnogo niža od drugih, onda moramo obratiti pozornost.


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Brza svetlosna Čelične konstrukcije pre-engineered zgrade Warehosue
  • Niske cijene Prefab štali Čelične konstrukcije dizajn konja stabilan
  • Novi dizajn peradi Huseinovića nisku cijenu za prodaju
  • Kuća svinja i stoke baca na prodaju
  • Niskotarifna modularna stambena zgrada i kancelarijska kuća za prodaju
  • Višeslojna radnička kuća