Državnog Vijeća je smanjen kapacitet proizvodnje čelika za više od 50 milijuna tona u 2017.

- Mar 20, 2018 -

 

Dvije sjednice Nacionalnog narodnog Kongresa održane su Ubrzo nakon državnog Vijeća najavio implementaciju popis kvantitativnih indikatora za "Izvješće o the rad od the vladu" za 2017 prvog dana. Zadaci 36 pokazatelji su uspješno završeni.


Izvješće postavila cilj je povećanje od oko 6,5% bdp-a. Stvarni "izvještaj" pokazuje da prošle godine BDP Premašio 80 bilijuna Juana po prvi put, dostigavši 82.7122 bilijuna Juana, 6.9% u istom razdoblju prethodne godine, u skladu sa godišnji cilj.


Smanjenje poreza i porezne olakšice, izvješće koji predlaže 2017 smanjenja poreza opterećenja od oko 350 milijardi Juana, smanjenje naknade koju naplaćuje poduzećima oko 200 milijardi Juana. U stvari, novi rezanje poreza za više od 380 milijarde Juana prošle godine očekivalo da se smanji teret raznih vrsta na tržištu igrača 643.4 bilijuna Juana, prelazi očekivanja.


Kapaciteta, izvješća jasno da u 2017 za smanjenje željeza i čelika kapaciteta od oko 50 milijuna tona, povući više od 150 milijuna tona ugljena Proizvodnih kapaciteta, postepeno, zaustaviti izgradnju, da olakša ugljen snage kapacitet od 50 milijuna kilovata ili više. Implementacija rezultati pokazuju da više od 50 milijuna tona čelika je smanjen u zemlji prošle godine i eliminirano je višak nakupljene ugljena proizvodni kapacitet od 250 milijuna tona. Postupno Ukinuće, zaustaviti izgradnju i sporo građenja 65 milijuna kilovata ugljen snage Proizvodnih kapaciteta Premašila cilj i zadatke.


Za život, izvješća jasno da u 2017 za Dovršetak potleušica stambenih jedinica rekonstrukcija 6 milijuna za smanjenje Ruralnog siromašno stanovništvo više od 10 milijuna, nova rekonstrukcija seoskih cesta 200.000 km. Na kraju prošle godine, 6,09 milijuna jedinica Obnovljeni su potleušica u zemlji, smanjuje broj siromašnih ljudi u ruralnim područjima za 12,89 milijuna i renoviranje ukupno 285.000 km od seoskih cesta.


U Eko-zaštiti izvješće jasno navodi da sumpor dioksid i dušik oksid emisija će morati biti smanjena za 3% u 2017 odnosno, i više od 12 milijuna mu bit ćete vraćeni na Poljoprivredno zemljište. Implementacija rezultati pokazuju da prošle godine nacionalne sumpor dioksid i dušik oksid emisija smanjena 8,0% i 4,9% odnosno završetka 12,3 milijuna mu vraćaju Poljoprivredno zemljište u šumarstvu i travnjaka.


36 ciljevi uključuju poseban fond za ublažavanje siromaštva od strane centralne vlade koja povećan za više od 30% i opće izdatke za ne manje od 5%, svi koji su uspješno završili


Naša tvrtka je uspješan proizvođač i dobavljač u Kini, djeluju u Čelične konstrukcije za mnogo godina, pružiti vam kvalitetnu uslugu i konkurentne cijene, radujemo se našoj suradnji da postanu dugoročni partneri.

Nudimo uslugu zatražite ponudu.

Web stranica:http://www.cnlstj.com/


Povezane vijesti

Srodni proizvodi

  • Čelik struktura metala biljka zgrada Setove za prodaju
  • Plan dizajn izdržljiv visoko isplativ unutarnji Sportska dvorana visoke Čvrstoće
  • Brza svetlosna Čelične konstrukcije pre-engineered zgrade Warehosue
  • Niske cijene Prefab štali Čelične konstrukcije dizajn konja stabilan
  • Prodaje se kuća od nerđajućeg čelika za prodaju
  • Vatrootporna kamena vuna od pocinkovanog sendvič panela