Niskotarifni kontejner zgrade na prodaju

Niske cijene ured kontejner zgrada za prodaju moderan dizajn spremnika uvod kontejner kuća je kuća obnovljena sa spremnikom, kontejner je osnovni materijal i kuće su prozori i vrata. Kontejner kuće su obično izgrađen u građevinske objekte i koristiti kao...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Niskotarifni kontejner zgrade na prodaju

Moderan dizajn spremnika kuća uvod

Kontejner kuća je Rekonstruirana uz kontejner, kontejner je osnovni materijal i kuće su prozori i vrata.

Kontejner kuće su obično izgrađen u izgradnji sučelja i koriste kao spavaonice za radnike. Što je više, jer kontejner kuća čvrsta, izdržljiva i lako izgraditi.

Jeftini trošak kontejner kuća je dizajniran kao standardne veličine za utovar kontejnera. To može biti transport u standardni ISO utovar posuda. Kontejner ured kuća se može biti podizanje kao standardni ISO utovar kontejner lijevanjem kutak. Kontejner ured kuća može biti prolaza i Vodootporan. To je naširoko koristi kao stranice ureda, soba za sastanke. Kontejner zgrada je laganog materijala, Ukupna težina preopteretiti, to je vrlo lako do pakiranja i transporta. Kontejner ured kuća može biti sklopljen i rastavljen mnogo puta, i koristeći život je više od 25 godina.

Jedan od posebne koristi za kontejner kuća se koristi za ured, kuću, lijep izgled i mnogo prednosti, sljedeće osnovne informacije za kontejner ured kuću.

  


Tehničkih parametara:

Veličina kuće: isto kao GP20, GP40 i HP40 utovar posuda

Protiv vjetra: razred 12

Zid ograničen utovara: 0,6 KN / m2

Strop ograničen uživo utovara: 0,5 KN/m2

Zid koeficijent toplinske provodljivosti: K = 0.442W/mk

Strop koeficijent toplinske provodljivosti: K = 0.55W / m2K


Instalacija:

Brzo sastavljanje kontejner ured kuća može biti instaliran u manje od 1 sat jer svi materijali su spremni, tako da ne morate čekati instalacija za dugo razdoblje. Modula i komponenti povezanih pomoću zglobova; Kada dajemo naše instalacije guider svatko se može instalirati lako. Također pružamo daljnju i detaljnu i tehničku pomoć pri instalaciji za bilo koji problem možete susresti.

Mi ćemo kupca instalacijski crtež.

Također će dati video instalaciju za referencu.

Ako kupac zatraži, mi ćemo poslati naše osoblje kako bi instalacije i inženjer za vođenje instalacija. Za dugo vremena suradnju, nadamo se prva kuća će biti savršen.

Kontejner poslovna zgrada je dobro otporan na vatru, voda dokaz performanse ima visoke čvrstoće, utjecaj otpora, a ne mogu biti lako oštećeni smo isporučiti 50 godina nakon prodaje.


Kontejner ured kuća mogućnosti:

Ima ima dobru sposobnost sastaviti i rastaviti za nekoliko puta bez oštećenja.

Može biti ukinuta, čvrst i slobodno kombinirati. Kuća je prolaza i Vodootporan.

Kontejner ured kuća je ušteda troškova i prikladan za transport, standardni kontejner može učitati svaki 4 kontejner ured kuće. Kuća koristeći vrijeme je 20 godina

Možemo pružiti uslugu instalacije, nadzor i obuku.


Paket i dostave

Kontejner ured kuća je isti kao standardni ISO kontejner veličine.

Kontejner od 20 stopa: unutar površina je 5.69 m x 2.34 m x 2.18 m, bruto težina općenito 18 tona, volumn je 24-26 m 3.

Poslovna zgrada 40fit kontejner: unutar površina iznosi 11,8 m x 2.34 m x 2.18 m, bruto težina općenito je 22 tone, svezak 54 m 3.

HC kontejner ured kuća od 45 stopa: unutar površina je 13.58 m x 2.34 m x 2,71 m, bruto težina je općenito 29 tona, svezak 86 m 3.


Hot Tags: niske cijene ured kontejner zgrada za prodaju, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi