Proizvedeni trošak privremene montažne kuće zgrade na prodaju

Proizvedeni privremene montažne kuće zgrade trošak prodaje toplinske izolacije sendvič ploča kuća je vrsta ekološki prijateljski i ekonomičan tip prefab kuće sa potpuno novi koncept. Može se montirati po modelu. Protiv vjetra privremeno sendvič ploča kuća se sastoji sa svjetlom...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Proizvedeni trošak privremene montažne kuće zgrade na prodaju
Kuća toplinske izolacije sendvič ploča je vrsta ekološki prijateljski i ekonomičan tip prefab kuće sa potpuno novi koncept. Može se montirati po modelu. Protiv vjetra privremeno sendvič ploča kuće se uklopila u svjetlo Čelične konstrukcije i sustav zida i krov. Zida i krova je sendvič ploča koja je vrlo jeftin. Kuća savršeno koristi kao privremena konstrukcija koja je jednostavna i lijepa, brzo instaliranje, može zamijeniti i sa sigurnom i standardni običaj. To je sendvič ploča kuće proizvod koji može biti industrijalizirana proizvedene, pohranjene i ponavlja polovni.

  


Sendvič ploča kuće običaj
To je naširoko koristi u terenski rad kao privremena kuća kao što su privremeni ured, sastanak soba, sjedište, spavaonica, trgovina, škola, bolnica, parkirališta, izložba zgrada, postaja zgrade, benzinske stanice. I na stranici projekta izgradnje ceste, izgradnja željeznica, općinski posao i tako dalje.

22-131371552_副本.jpg


Gornje tablice pokazuje najviše koristi ploča kuće sendvič.
Također imamo drugu vrstu sendvič ploča kuće, to je kuća sendvič ploča EPS cementa.
EPS cementa sendvič panel je lagani štedne zid materijala sa Pojačana kalcij silikat odbora kao površina panela. Cementa EPS letjeti kao jezgre i tvore složena jedno vrijeme
EPS sendvič ploča najvažnije osobine su lagani, visokog intenziteta, tanka, Vodootporan i požar dokaz, očuvanje topline, zvučna izolacija, quakeproof, niske cijene i štedi prostor. Eps cementa sendvič panel je naširoko koristi u zid particije, vanjski zid i krov za mnoge vrste kuća.
Njegova rođenja obilježava zid materijala pojavljuju trend obnove, umjesto tradicionalne blok, nove arhitektonske misli i svoje izvanredne performanse mogu udovoljiti zahtjevima moderne arhitekture okruženja.
1. prije blizu reda:Ako ćete se Naruči, a trebaju dizajniramo za vas, samo nam ideje ili fotografije možete dizajnirati za vas.
2. tijekom proizvodnje:dopuštamo test kvalitete ili testirati treći dio, također poduzimamo fotografije vaše robe tijekom procesa.
3. nakon dovršene robe:prilikom utovara kontejnera, mi ćemo uzeti Učitavanje slike za vas. isto tako dozvoljavamo test kvalitete.
4. nakon prodaje:Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja u vezi robe, samo javite nam, odgovorit ćemo vam u Najranije vrijeme.


Hot Tags: proizvedeni privremene montažne naslovnica objekti trošak za prodaju, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi