Krovni i zidni materijal pocinkovani čelični lim

Krovni i zidni materijal pocinkovani čelični lim

Predstavljanje proizvoda Vremenski otpor i toplotna izolaciona ploča takođe se zovu nano ploča kiselog i alkalnog toplotnog izolacije, PPGI aluminijumska ploča za toplotnu izolaciju. To je vrsta kompozitne metalne ploče, što je prikazano na slikama, na gornjoj i donjoj površini su Galvalume sloj, hemijski premazni premaz ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu


Predstavljanje proizvoda

Vremenski otpor i ploča za toplotnu izolaciju naziva se i nano ploča kiselog i alkalnog toplotnog izolata, PPGI aluminijumska ploča za toplotnu izolaciju. To je neka vrsta kompozitne metalne ploče, što je prikazano na slikama, gornja i donja površina su Galvalume sloj, premaz za hemijsku konverziju i poliuretan na bazi kiselina.


Na gornjoj površini koja uključuje polimerne slojeve za konverziju, spektralne selektivne refleksije i toplotnoizolacione slojeve i nanometarskog sloja (zaštitna folija otporna na kiseline i alkalije). Ovaj krovni nadgradni materijal visokog performansnog odnosa, materijal spoljnog zida je velik zadovoljavajući složenu potražnju moderne građevinske industrije i široko se koristi.Standardno

GB, JIS, ASTM

Model

750/760/820/840/880/900/920

Širina

760mm-920mm

Debljina

0.2mm-0.8mm

Dužina

prema zahtevu kupca

Boja

prema RAL standarduČelični krovni list

Osigurati:

Kupcima možemo ponuditi različite specifikacije najvišeg kvaliteta i najnižu cijenu.

Iskreno dobrodošli da nas kontaktirate za buduće detalje ako bilo koji predmet interesovanja i mi ćemo učiniti sve napore kako bismo osigurali da će vaši zahtjevi biti zadovoljni i nadamo se da ćemo uspostaviti dugoročne poslovne odnose s vama na temelju jednakosti i uzajamne koristi.


Valoviti metal paneli za svaku primenu

Ploče od talasastog metala su građevinski materijali napravljeni od limova vruće pocinkovanog čelika koji se hladno valjani kako bi se proizveo uzorak koji vidimo u njima. Rukavice na panelima povećavaju čvrstoću savijanja ploča u pravcu pravolinijskog na taloženje. Valovite metal panele su:

1.      Otporan na vremenske prilike

2.      Lagan i težak

3.      Lako transportuje

Čelični krovni list

Koristi se za talasasti metal

Obloženi metal paneli mogu se koristiti za različite primjene. Kao podne ploče, paneli pružaju adekvatan sloj na koji se beton može sipati. Kao obloga, valoviti metal je jak i otporan, a kao krov, ovaj materijal može da ustane na elemente dok pruža vodootpornu zaštitu. Različite završne obrade uključujući različite boje omogućavaju da se ovi paneli koriste u dekorativnim aplikacijama ili kao estetski ugodne i strukturno zdrave građevinske komponente. Naši klijenti se kreću od velikih izvođača radova koji traže razne metalne ploče, da sami sebi rade određenu veličinu i stil valovitog panela.

Različiti mjerači, podloge i završne obrade nude specifične mogućnosti nosivosti, otpornost na koroziju i vizuelne karakteristike. Veliki deo našeg izbora održava se na zalihama za brzo nabavku ili isporuku. Ovi paneli su dostupni u nekoliko unapred određenih dimenzija. Različiti stilovi korekcije se skladište različitim merilima i supstratima u zavisnosti od potrebe. Za prilagođene narudžbe, u mogućnosti smo brzo proizvesti vaše precizne potrebe u našoj najsavremenijoj metalskoj radnji.

Nepromočive čelične valovite limove

Kovčeg od plemenitog čelika je idealan podloga za široku barijeru aplikacija. Saznajte više o ovom svestranom materijalu ovde.

Krovni i zidni materijal pocinkovani čelični lim

Custom Metal Cooper

Lingshan Steel ima najmoderniju metalnu fabriku koja proizvodi metalne ploče u bilo kom merilima ili materijalu. Naši objekti na terenu znače brza vremena za vaš projekat. Takođe posedujemo brojne popularne veličine i stilove lima, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti ono što vam treba tačno kada vam zatreba.

Naši stručnjaci mogu se okretati iz različitih konfiguracija limova kako bi odgovarali vašim potrebama. Od krovne strane , do krovova , unutrašnje upotrebe, spoljašnje upotrebe i još mnogo toga.


Kontaktirajte nas za cijenu

Konstantno radimo na tome da našim kupcima pronađemo najbolje cene koje su na raspolaganju. Pozovite nas ili popunite naš kontakt formular kako biste dobili najnoviji citat o valjanju metalnih ploča. Pomoći ćemo vam da izaberete pravi obrazac, materijale i završnice kako biste obavili posao kako treba, dok ispunjavate budžet.

U nastavku smo istakli neke od naših popularnih metalnih ploča. Ovi proizvodi se mogu napraviti u raznim merilima, bojama i obradama kako bi savršeno odgovarali bilo kojem poslu, velikom ili malom.

 Hot Tags: krovni i zidni materijal pocinkovani čelični lim, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi