Galvanizirana čelična konstrukcija za prodaju

Kolona od galvanizirane čelične konstrukcije na prodaju H čelik je optimizovanija distribucija područja poprečnog preseka, jača od razumnijeg ekonomskog odseka profesija visokih performansi, zbog svog preseka i engleskog slova "H" sa istim imenom. Drži korak sa ...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kolona od galvanizirane čelične konstrukcije na prodaju
Čelik u obliku slova H je optimizovanija distribucija područja poprečnog preseka, jača od razumnijeg ekonomskog odseka profila visokih performansi, zbog preseka i engleskog slova "H" sa istim imenom.
Održavajući korak s tržišnim normama, u mogućnosti smo da obezbedimo optimalni kvalitet H za naše vredne klijente na domaćem tržištu. Ova greda se široko koristi u izgradnji fabrika, mostova, zgrada i postavljanja osnova različitih struktura.
Strukturne grede ugljeničnog čelika proizvedene su u dve konfiguracije. Oba su konstruisana vertikalnom mrežom u centru grede, sa horizontalnim prirubnicama na vrhu i dnu. Struktura zraka pruža superiornu nosivost.

2.jpg

Progres proizvodnje
Pomaže:
1. U lakom pomirenju
2. Brže preuzimanje materijala
3. Bolje upravljanje prostorom
4. Poboljšava kulturu rada
5. Izbjegava rasipajuće troškove
6. Sigurnost prevencije gubitka materijala
7. Zaštita materijala povećava životni vek materijala
8. Omogućava lako održavanje

28(001).jpg


H-beam to Steel walker:
1. Vijci na lokacijama slotova
2. Prirubnica prirubnice za druge lokacije i za H-zraku sa podiznom konzolom

O nama
Uz pomoć naše snažne baze prodavaca, uspjeli smo zadovoljiti različite industrijske zahtjeve naših klijenata u predviđenom vremenskom okviru.
Naša ponuđena greda se proizvodi primenom vrhunskih kvalitetnih sirovina i inovativne tehnologije prema uputstvima našeg stručnjaka. Osim toga, ovaj H Beam se može iskoristiti od nas u nekoliko specifikacija po marginalnoj ceni.
Štaviše, to je naš iskusan tim profesionalaca, koji nas podržava u nabavci najkvalitetnijih proizvoda i dostavljanjem klijentima. Takođe obratimo pažnju na ispunjavanje tržišnih standarda u kojima nam upravljanje kvalitetom pomaže u tome. Imajući na umu korisnost, nudimo proizvode po povoljnim cenama koje se mogu plaćati putem jednostavnih modova kao što su Cash, Check i DD.


Hot Tags: Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, napravljeni u Kini

Upit

Srodni proizvodi