Čelična konstrukcija metalnih zraka za prodaju

Čelična konstrukcija metalnih zraka za prodaju veliko slovo naziva Čelične zrake (engleski naziv može nazvati univerzalna zrake), je Presjek po obliku dugo Čelične trake. Veliko slovo dijeli se na obični čelik veliko slovo, svjetlo veliko slovo i H-beam, tri vrste, koja je presjeka oblika od na...

Chat Sada

Detalji o proizvodu

Čelična konstrukcija metalnih zraka za prodaju
Veliko slovo naziva Čelične zrake (engleski naziv može nazvati univerzalna zrake), je Presjek po obliku dugo Čelične trake. Veliko slovo dijeli se na obični čelik veliko slovo, svjetlo veliko slovo i H-beam, tri vrste, što je oblik presjeka od čelika u obliku utora.

1.png

Obični čelik veliko slovo, veliko slovo svjetlo je formirao nacionalni standard, obični 10 # veliko slovo je ekvivalentno međunarodne I100 (kao što su čelik 10 # kanal ekvivalentno kanal U100) (jer izvršenje standarda je različit, što je rezultiralo u njihove specifikacije. "Postoje suptilne razlike.)
Čelične i-grede su naširoko koristi u raznim građevinama, mostovima, vozila, stent, strojeva, itd. Materijalni veliko slovo treba koristiti prema zahtjevima dizajn crteža. U konstrukcije, izbora kvalitete veliko slovo na temelju njegova mehanička svojstva, kemijska svojstva, zavarljivost, Strukturne veličine, i sl. odabrati razumnu veliko slovo za upotrebu.

  

 

Svrha obični veliko slovo je ekvivalentno HN čelika.
H čelika, bilo obične ili svjetlo, jer presjeka veličine su relativno visoke, uske, moment inercije razloga dio dva vretena razlika je veća, pa samo nanosi se izravno na savijanje u ravnini svoj web komponente ili njegova rešetka stres komponente.
Aksijalna kompresija članica ili okomito na avion i zakrivljena web član sve što se ne smije koristiti, što čini svoje u aplikaciji raspon je vrlo ograničen.

图片10.jpg


Hot Tags: Čelična konstrukcija metalnih zraka za prodaju, Kine, Proizvođači, dobavljači, tvornica, cijeni, Proizvedeno u Kini

Upit

Srodni proizvodi